eat>shit>eat

Re:farm the city desenvolupa eines obertes per grangers urbans i es dedica a proporcionar a la gent eines que permetin fàcilment crear, mantenir i visualitzar els seus horts urbans.Aporta els ritmes de la natura, la seva diversitat, riquesa i complexitat als ciutadans. Crea xarxes socials, software i hardware que ajuda a la producció  i a compartir productes produïts localment.

Re:farm the city investiga tècniques i mètodes per a la consevació de l’entorn. Promou l’agricultura ecològica, la conservació de l’aigua i la terra a través d’una ciència D.I.Y que té en compte la biodiversitat i la cuina local, recuperant l’encant rural per a les ciutats i treballant cap a una societat més equilibrada, educada, rica, saludable; en definitiva, una societat que entengui que és part del cicle de la natura.

http://www.refarmthecity.org/