Zosen

1978, Buenos Aires, Argentina. Viu i treballa a Barcelona.

Artista Visual. El seu primer contacte amb la cultura de carrer es l’skate i, posteriorment, el graffiti. Influenciat pel moviment Punk i la premisa del “Do it Yourself”, comença com autodidacta i més tard cursa estudis d’art a l’escola La Llotja de Barcelona, convertint-se així en Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny. Membre actiu de l’escena de graffiti de Barcelona des de començament dels 90, també va formar part del grup Ovejas Negras (ONG). Tot i la dissolució del grup, segueix col·laborant amb alguns dels seus membres, així com també amb artistes internationals d’altres disciplines.

Zosen segueix pintant freqüentment als carrers i desenvolupant projectes murals apart de donar classes i cursos al voltant de l’art urbà i l’espai públic. El seu repertori abarca des de la il·lustració, la perfomance, vídeo, autoedició o disseny de moda. És el co-fundador del segell de moda “Animal Bandido”.

Participa regularment en exposicions i esdeveniments internacionals i la seva obra s’ha pogut veure en galeries europees, asiàtiques i d’Amèrica del Nort i del Sud.

A OWC presentarà el seu nou fanzine Carcelona “20 anys a la millor botiga del món” a l’Espai Jove La Fontana.

http://zosenbandido.com