devon ostrom

Devon acredita un MA en comissariat a Goldsmiths i és llicenciat en Gestió a Ryerson. Els seus principals mèrits inclouen les series HYPE a AGO, un mural i projecte d’investigació a la presó de Kingston, i la fins l’actualitat, més gran exposició d’art urbà al Canadà (al ROM). La seva tasca de comissariat inclou l’aclamat programa “Streetscape” per a Luminatio 2008, que va tenir lloc simultàniament a Regent Park i a l’antiga Tent City.

Com a gestor, Devon és co-fundador de them.ca i del Manifesto Festival. La seva tasca comunitària l’ha portat també a fundar BeautifulCity.ca –una aliança de més de 60 organitzacions que grava fiscalment publicitat exterior per finançar art. Aquesta taxa ha permès a l’Ajuntament de Toronto disposar de 17.5 milions de dòlars anuals extra de pressupost per a art. Devon es membre de Toronto City Summit Alliance’s ELN, Ryerson’s Top 30 Under 30, i treballa a la CARFAC Ontario, Toronto
Arts Council and Manifesto Board.

http://ostrom.ca