HDA2

Hartos de Arte (HDA) és un grup d’amics que es troben per pintar graffiti i realitzar projectes artístics. El nomb de Hartos de Arte té un doble sentit; un intent de crítica del món de l’art i les galeries, però alhora pretén dir que el graffiti pot, o no, considerar-se art.

L’estil i l’evolució del grup ha estat influenciada per l’estil Barcelona, per la seva frescor, per la unió de tots els pintors de graffiti de Barcelona i rodalies, per la llibertat que es respiraba a Barcelona (abans de la llei anti-graffiti), pel passat artístic i arquitectònic de la ciutat, per la influència del mar, etc. A l’actualitat l’estil d’HAD s’està exportant a tot Europa, amb nous membres del grup a França i Bèlgica, a través dels seus viatges.

HDA s’adapta a tot tipus de superfície per expressar I plasmar amb pintura el seu univers particular. Fa servir tota mena de pintura i intenta fer servir tots els formats possibles.

La principal motivació del grup és passar-ho bé, i el seu nexe d’unió és el graffiti. Pintar al carrer, crear murals, viatjar, sortir de festa, dibuixar… això manté viu l’esperit dels HDA.

Dels darrers projectes, cal destacar un tour per Argentina i Xile (2010) i una instal·lació a Madrid (2011).

http://hartos.tumblr.com/

http://hartos.ekosystem.org/

Pintaran a: Safa