OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MYMO viu i treballa a Berlin. La seva obra ha estat exposada arreu del món, fent parada a llocs com Londres, Barcelona, Nova York o Los Angeles, Australia, Amsterdam i molts més.

La seva obra guarda una relació directa amb els seus viatges, que li han aportat influències que van des d’Egipte i la resta del nord d’Àfrica, patents en les seves formes piramidals, i els “patterns” coloristes.

En algunes de les seves pintures es poden veure les històries de la font de creació relacionats amb l’univers infinit i el seu poder. Moltes vegades es troben esperits en el seu treball, que parlen de la seva pròpia història individual. Aquests éssers, ciutadans d’un fantàstic univers paral.lel, tenen el propòsit de donar suport a la interacció i la comunicació en el context urbà de la vida quotidiana, donant lloc a un canvi positiu en el nostre món.

La vida és una recerca del tresor per a ella. El que algunes persones deixen al carrer es converteix en quelcom de valor. Li encanta pintar les coses que troba al carrer, I penja aquestes peces a mode d’instal·lacions en el seu estudi i a fi de crear alguna cosa nova. Té una actitud tot terreny pel que fa a mitjans d’expressió, per la qual cosa no troba cap restricció creativa. Desenvolupa constantment noves possibilitats d’expressió estètica amb l’ajuda de diverses tècniques (des de l’street art passant pel llenç, el collage o a partir de pel.lícules d’animació o les instal.lacions).

http://www.mymonstersworld.com/

Pintarà a: Martinenc