thomas schmitt slide

Thomas Louis Jacques Schmitt (àlies Thom Thom) és un actiu artivista urbà amb base a París des de 2000. Utilitzant la tècnica situacionista (especialment el “détournement”) en les que segresta tanques publicitàries, encallant les consignes del consumisme, amb només un ganivet Stanley i , de vegades una mica de cola.
Després de la seva trobada amb Jean Faucheur,van fundar l’associació amb seu a París Le Mur (el mur), que ha exposat a més de 100 artistes urbans des de 2007. La construcció d’una “situació” – la recuperació d’un espai envaït per la publicitat per transformar-lo en una mena de galeria a l’aire lliure – ha estat descrit en un llibre que va escriure amb Jean Faucheur. Thom Thom va fer la seva primera exposició individual a principis de 2010.
És un membre juntament amb el subversiu net-artista Systaime, el mediactivista Faltot Xavier i l’undergrounder Thierry Theolier de la Échantillonniste Internationale, un equip multidisciplinari d’avantguarda de la xarxa. Thomas Schmitt també és un historiador de la indústria cultural i un expert en vídeos musicals.

http://lemur.asso.fr/