kognitif-slide

KOGNITIF és una plataforma de creadors i professionals que treballen per a generar continguts a l’espai públic a través de projectes culturals, artístics i socials. La utilització de l’art i la cultura com un vehicle de transformació social és un dels principals objectius de la plataforma. Sara Compte i Arcadi Poch són els ideòlegs i creadors del projecte.

Kognitif planteja una estructura àgil i flexible, ja que ens manté independents i units alhora: ens retroalimentem uns als altres per ser més efectius, per aportar una visió més amplia inspirada en l’intercanvi de coneixement.

La nostra cultura és la de SINERGIAR: 1: acció conjunta de diversos òrgans en la realització d’una funció. 2: increment de l’acció de diferses substàncies degut a que actuen conjuntament. 3: Coordinació d’activitats econòmiques el rendiments de les quals és superior si es realitzen per separat. Creiem en els individus, les empreses responsables, les institucions compromeses, en els artistes i creadors, crítics, en les entitats en favor dels altres; creiem en la unió de tots ells.