univers bertolín

L’Associació Cultural Laboratori Visual és una entitat sense ànim de lucre que neix oficialment a finals del 2008. Caracteritzada per una mentalitat de constant laboratori (investigació, treball, experimentació …), són diversos els projectes que habiten sota la seva empara: PAM, TOC, DOM … En OWC presentarem Display, mostra d’art al carrer, un cicle de propostes representatives dels llenguatges emergents de la cultura urbana i de l’art contemporani, ubicats en un circuit de cinc plafons instal als carrers de Tarragona: Gasòmetre, 1; Ixart, 1; Méndez Nuñez, 3 i Ramon i Cajal, 54Bis. Display és un projecte d’intervenció en l’espai públic que, de manera efímera i cívica, està orientat cap a l’activació i difusió dels actius emergents del món de les arts visuals del Camp de Tarragona, i que compta amb la participació d’artistes d’altres ciutats i països.

http://www.visual-lab.info/