persianes-lliures-slide

Persianes Lliures és una plataforma que busca alliberar espais públics per atorgar-los un ús expositiu. La iniciativa esta oberta a tothom, intentem facilitar un accés lliure amb una filosofia de continua renovació dels espais, actualitzant cada cert temps la persiana o el mur. Es tracta de que ciutadans o entitats veïnals cedeixin espais per a la lliure expressió dels artistes urbans que hi participen. Aquelles persones que disposen de reixes o murs privats, estan convidats a adoptar una obra d’art que revitalitzarà el barri. Així, fugim de les formes estandarditzades dels carrers, decorats homogèniament o de les façanes degradades, i aconseguim uns carres plens de vitalitat. És sens dubte una forma de democratitzar l’art, allunyant-lo dels càlculs de rendibilitat.

Persianes Lliures és una plataforma que busca alliberar espais públics per atorgar-los un ús expositiu. La iniciativa esta oberta a tothom, intentem facilitar un accés lliure.

http://www.persianeslliures.com/