bani slide

Bani Brusadin és productor i investigador independent a les mogudes aigües on es barregen art, noves tecnologies, cultures populars i política. És fundador i co-director de The Influencers, un extrany festival on s’exploren formes no convencionals d’art, guerrilla de la comunicació i entreteniment radical (realitzat des del 2004 en col·laboració amb el CCCB).

Bani ha format part del col·lectiu “las Agencias” i, a més ha col·laborat amb diversos projectes independents i institucionals. Li agrada aprendre i per això li agrada ensenyar; és professor a Elisava i ESDI. Des de fa anys explora la falsificació, el folklore digital, les èpiques subculturals i els herois incorrectes com a estrategies de desintoxicació i contraatac a la colonització de l’imaginari per les estructures del poder contemporani.

http://TheInfluencers.org