Openwalls Conference (OWC) és una trobada internacional que aborda la gestió d’intervencions urbanes autònomes a l’espai públic a partir de dos eixos principals: un seminari internacional i intervencions murals a l’espai públic.

OWC es realitzarà els dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2011 a diferents espais de la ciutat de Barcelona (CCCB, Espai Jove La Fontana, Espai Jove Bocanord) i en murs de diferents districtes de la ciutat.

OWC neix de les experiències de Difusor en al gestió d’aquest tipus d’intervencions, i pretén visibilitzar, alhora que conectar experiències similars, tant de Barcelona com d’altres ciutats amb polítiques comparables en relació a l’espai públic.

Aquests objectius es materialitzaràn en un seminari internacional que exposi projectes existents i alhora perspectives que il·lustrin les múltiples vertents del fenòmen.

Pretén, a més, elaborar col·lectivament un document final a través de l’establiment d’un grup de treball. Aquest grup treballarà en base a les comunicacions presenteades per establir pautes d’actuació per a entitats i administracions interessades en abordar el tema de manera integral.

Per reforçar la seva vocació pràctica, les intervencions murals, a realitzar en murs públics de diversos districtes de la ciutat, preténen ser una mostra del que poden aportar aquest tipus de projectes a les ciutats contemporànies: vinculació amb el territori en el que s’emmarquen, a través de murs habilitats de manera permanent, intervencions murals puntuals de gran format, i tallers que fomentin la reflexió i la creativitat ciutadana a través de les arts visuals.

OPENWALLS CONFERENCE

Barcelona

20, 21 i 22 d’octubre de 2011

http://conference2011.openwalls.info

conference (at) openwalls.info