lahe-1

Nascuda i resident a Sevilla, Ana Langeheldt (Lahe ) plasma el seu món paral·lel en dibuixos i teles des que té records. És cursant la seva Llicenciatura en Belles Arts a la capital andalusa quan té el seu primer contacte amb el món del graffiti i l’art urbpa. Guanyadora de diversos premis de pintura i graffiti durant anys consecutius (des de 2001), ha participat en exposicions I esdeveniments relacionats amb l’art urbà com són Urban Art (Canàries i Sevilla), Cultura Urbana (Madrid), Poliniza (València) Plátano Rock (Sta. Cruz de Tenerife) o la Bienal de Joves Creadors del Mediterrani (Bari, Itàlia) entre d’altres. També podem trobar feines seves en diverses publicacions especialitzades com Graffiti Women, Alergia, Urban Art, Hermanos de la Ley… així com treballs per l’editorial Anaya, Cava Freixenet o Whisky Dyc.

Actualment compagina la seva feina d’il·lustració i pintura amb la realització de dissenys per a la marca de roba independent Push Collection (amb qui col·labora des de 2006 juntament amb dos artistes urbans més, així com amb la col·laboració al magazine i portal online 0034gallery.

http://www.laheworks.com

Pintarà a: Martinenc