asalto producciones slide

Hola a tots els caminants i amants dels carrers, som Asalto Producciones.Quatre caps pensants que, de moment, portem més de 6 anys treballant per als carrers de Zaragoza, i fruit d’aquesta feina neix l’ASALTO.

Asalto és un Festival Internacional d’Art Urbà  que des del 2005 inunda els carrers del casc antic de Zaragoza durant diversos mesos, amb propostes artístiques de vanguardia, participatives i impactants, desenvolupades in-situ per artistes urbans i col·lectius artístics del panorama nacional i internacional.

Com a concepte, es tracta d’una experiència artística i de creació única, ja que tot el procés creatiu i la realització del mateix es realitzen als carrers de Zaragoza, convertint-se els seus carrers en el millor taller, la millor tela i la millor galeria.

Es la ocasió perfecta per desenvolupar aquest projecte que teniu guardat al calaix i assaltar els carrers; Asalto Producciones té les claus dels carrers de Zaragoza.

http://asaltoproduccion.es/