ana manaia slide

Antropòloga i Gestora Cultural (Coimbra 1978), forma de l’equip de dinamització de l’Espai Jove Boca Nord (Districte d’Horta-Guinardó). Des d’aquest equipament municipal desenvolupa el projecte Creació i perifèria, que es dedica a dissenyar projectes d’acció cultural al barri perifèric del Carmel, combinant dos conceptes clau de l’actualitat: Art a l’Espai Públic i Territori, fent servir la multidisciplinarïetat creativa (des les arts plàstiques, audiovisuals, actualització de noves tecnologies, i art urbà) i construint tangències entre públics, espais i identitats.
Cal destacar la iniciativa juvenil BocaGraff que busca consolidar l’art urbà i el graffiti com a pràctica artística, mitjançant tres nivells: ús del graffiti a través de tallers per a adolescents com a vehicle de cohesió social i educativa; activitats de mostra i difusió cultural d’artistes i activitats relacionades amb l’Art Urbà, amb els objectius de valoració i creixement cultural local; suport a el treball en xarxa des d’entitats i associacions, com estímul al creixement dels seus protagonistes, de l’equipament, barri, i de la pròpia ciutat.

http://www.bocanord.cat/projectes/creacio-i-periferia/

http://creacioperiferia.wordpress.com/